Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


  0 0

  Tuo kahtiajakautumisen fiilis tuntuu kovin tutulta Suomenkin tilanteen perusteella (mittakaava täällä on tietysti aivan eri eikä Suomella maailmanpolitiikassa ole juuri roolia; tarkoitankin tässä Suomen "persut" vastaan "kukkahattutädit" -ilmapiiriä enkä yritä rinnastaa USA:ta ja Suomea muuten). Kanssakäymisestä tuntuu hävinneen täysin toisten kunnioittaminen, ja on siirrytty törkeään solvaamiseen ilman mitään filtteriä. Osa jengistä päästää suustaan ihan mitä sylki sinne sattuu tuomaan. Mun mielestä Trumpin voitto on osa maailmanlaajuista ilmiötä, jossa harkitsevainen keskustelu on ihan kokonaan unohdettu ja keskitytään mieluummin väkivallan lietsomiseen, provosointiin ja toisten ihmisten mahdollisimman törkeään haukkumiseen. Elämme mielenkiintoisia aikoja...

  0 0
 • 11/13/16--17:57: Kirjoittaja: Salla
 • Mulla ei riitä ymmärrys. Vieläkään. Tiedän yhden työkaverin, joka äänesti Trumpia. Muuten koko paikka on täynnä maahanmuuttajia ja seksuaalivähemmistöjen edustajia, firman perustajaa myöten. Vaalien jälkeen tämä työkaveri vähän anteeksipyydellen tuli juttelemaan meidän porukalle, että ei äänestänyt teitä tai teidän oikeuksianne vastaan, mutta NE MUUT. Kukaan ei sanonut mitään, tuijotettiin vaan. On ollut vähän vaivautunut olo, mutta en voi mitenkään hyväksyä että joku väittää olevansa kaveri ja välittävänsä meistä ja silti äänestää näin. En myöskään jaksa vielä yhtään sitä "no meidän nyt pitää kuunnella sitä toista puolta". Mitä jos se toinen puoli, se vanhastaan hyvin etuoikeutettu puoli vuorostaan kuuntelisi?

  0 0

  Täällä Ranskassa toitotettiin niin voimakkaasti Hillaryn voittoa jo ennakkoon, että lopputulema tuntui suorastaan epäuskottavalta. Nyt pelkäämme tietysti tulevia Ranskan pressanvaaleja. Niiden aika on ensi keväänä. Ilmeiseti mikä tahansa on mahdollista myös täällä. P.S. Blogissani on sinulle tunnustus!

  0 0
 • 11/16/16--19:45: Kirjoittaja: Jenni
 • Mulle on kanssa useampi kaveri sanonut omiin tuskailuihini, että "eihän tämä sinua koske, koska et ole muslimi" tms. Vaikka itselle ei olisikaan uudella presidentillä suoraa lakitekstillistä vaikutusta (enkä siitäkään olisi täysin varma), niin kyllähän tämä vähintään fiiliksen tasolla vaikuttaa. En ole koskaan tuntenut oloani yhtä epätervetulleeksi asuinmaassani kuin mitä vaalien jälkeisenä aamuna.

  0 0
 • 11/16/16--19:46: Kirjoittaja: Jenni
 • Suomen keskusteluita seuranneena välillä tuntuu, että osa suomalaisistakin on unohtanut maahanmuuttajista puhuessaan, että moni suomalainen on maahanmuuttaja ulkomailla. Mamut sitä mamut tätä... itse mamuna välillä karmii.

  0 0
 • 11/16/16--19:47: Kirjoittaja: Jenni
 • Mä en jaksa tuohon uskoa, vaikka pahimpia ylilyöntejä kongressi varmasti rajoittaa. Kongressi on kuitenkin republikaanien vallassa, eikä esimerkiksi ilmastonmuutoksen vastaiselle työlle republikaaneilta yleensä löydy ymmärrystä. Mutta toivotaan, että olen väärässä!

  0 0
 • 11/16/16--19:50: Kirjoittaja: Jenni
 • Hurmostila todellakin kävi itselläkin mielessä osan porukasta kanssa. Etenkin se vieressä seissyt nainen... siis kuka saa päähänsä huudella jotain tuollaista? Etenkin kun naisen edessä seisoi vanhempiensa seurassa pari pikkutyttöä?

  0 0
 • 11/16/16--19:51: Kirjoittaja: Jenni
 • Erittäin hyvä kommentti ja aivan samaa mieltä. Ikään kuin takavuosien pahimmat internettrollismit olisivat valuneet kasvokkain kanssakäymiseen.

  0 0
 • 11/16/16--19:53: Kirjoittaja: Jenni
 • Aika paikkansapitävä tuo pointti vanhastaan etuoikeutetuista. Kun vanhemmat valkoiset miehet valittavat, että heitä "syrjitään", niin useinhan se tarkoittaa vain sitä, etteivät he ole enää yhtä etuoikeutettuja kuin aiemmin.

  0 0
 • 11/16/16--19:55: Kirjoittaja: Jenni
 • Nuo Ranskan pressanvaalit todellakin pelottaa. Siinä olisi Trumpilla aika vahva samanmielinen G8-kokouksissa. Kiitos ihan mielettömästi tunnustuksesta! Viime aikoina vapaa-aika blogin kanssa on jäänyt todella vähiin eikä inspistäkään aina ole, joten päivitystahdin hitaudesta huolimatta tällaisen tunnustuksen saaminen piristää päivää. :)